Om Bastutältarna

Bastutältarna säljer bastutält av hög kvalitet. Med vårt bastutält kan du basta var du vill – enkelt, smidigt och billigare än att bygga en "vanlig" bastu. Vi är ett svenskt företag baserat i Östersund. 

Vid en sjö, ute i skogen, vid havet, på bostadsrättsföreningens gräsplätt, hemma i trädgården eller på en camping. Vi älskar flexibiliteten och de många möjligheterna som kommer med ett portabelt bastutält. Vårt mål är att alla som vill ska kunna ha en egen bastu – oavsett boendesituation! Ett bastutält är dessutom enkelt att ta med sig och slå upp där andan faller på.  

Så startade Bastutältarna

Jag som startat Bastutältarna heter Pär Sandström och har alltid älskat att basta. Många gånger har jag funderat på att bygga en egen bastu. Tyvärr har både tid, pengar och utrymme satt stopp för de planerna  och därmed också förhindrat regelbundet bastubadande. Ända tills jag stötte på bastutältet. 

Sedan första gången jag testade är jag kär. Det här är min grej! På mindre än 30 minuter från att jag plockar fram det kan jag avnjuta en härlig bastu. Priset är inte alls lika högt som en vanlig bastu och det bästa av allt: jag kan sätta upp det var jag vill.

Efter den första gången bestämde jag mig för att jag ville dela med mig av min upplevelse och hjälpa andra att få vara med om samma sak. Därför har jag startat Bastutältarna. Det visade sig nämligen att det finns många därute som inte vet om att bastutält existerar!

Nu ser jag det som min uppgift att se till att ge fler chansen att uppleva det härliga med bastutält.

Häng med på vår resa!

Våra återförsäljare

Du kan handla våra bastutält direkt här på vår webbplats. Du kan också besöka och handla hos någon av våra återförsäljare: