Här är alla fördelarna med bastutält

Bastutält kombinerar två av människans äldsta och mest älskade sätt att koppla av – bastu och camping. Oavsett om du är på jakt efter en ny och spännande camping- och naturupplevelse – eller vill ha en billigare och enklare lösning än en vanlig bastu medger är bastutält högst troligt något för dig!

Här är några av alla fördelar med bastutält:

  1. Storleken: Ett bastutält tar lite plats och är lätt att transportera. Samtidigt är den rymlig uppfälld.

  2. Priset: Ett bastutält är betydligt billigare än att bygga en vanlig bastu.

  3. Flexibiliteten: Inget bygglov krävs och du kan slå upp det på platser där du aldrig skulle få bygga en permanent bastu. Du kan dessutom använda den som isfisketält!

  4. Enkel att dela. Köp den tillsammans i kompisgänget, till er förening, BRF eller camping.

  5. Snabbheten: Ett bastutält går snabbt att fälla upp (med våra slipper du tältpinnar, de är pop-up!) och snabbt att få varm. 

  6. Naturupplevelsen: Att sitta i en bastu mitt i skogen eller vid en sjö ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen.

  7. Hälsofrämjande: Bastun har länge varit känd för sina hälsosamma effekter, som avslappning, förbättrad cirkulation och ökat välbefinnande. Att ta en bastu ger dig tid att slappna av, reflektera och släppa stressen i vardagen.

  8. Gemenskapen: Att dela en bastu med vänner eller familj kan skapa oförglömliga stunder. Det är en plats för samtal, skratt och gemenskap som är svår att uppnå någon annanstans.

  9. Unik upplevelse: Bastutält är en relativt ny koncept i Sverige, du kan bli bland de första att utforska denna spännande och unika kombination av aktiviteter. 

  10. Året runt-äventyr: Bastutält är inte bara för sommaren utan gör det möjligt att njuta av bastuupplevelsen året runt. 

Våra bastutält

Hoppas att detta gjort dig nyfiken på bastutält! Här hittar du våra bastutält